U denkt dat niemand u kan helpen? Heeft u het Verspuij Projecten team al gevraagd?
Uw partner voor projectrealisatie

Uw partner voor project- en interim-management

In het bevlogen team van Verspuij Projecten vindt u dé betrouwbare partner voor project- en interim-management in de installatiebranche. Wij hebben ruimschoots ervaring bij grote multidisciplinaire projecten in de gezondheidszorg, utiliteitsbouw en (food)industrie. 

Een analytische werkwijze gecombineerd met een sterke affiniteit voor de financiële kant van het project, maakt dat Verspuij Projecten garant staat voor een optimaal eindresultaat.

projecten-verspuij (de; vakkenners, probleemoplossers én betrouwbare partner)
Definitie: Integer, pragmatisch, professioneel en verantwoordelijk.

Meer over Verspuij Projecten Neem contact op

Onze specialisten

In het bevlogen team van Verspuij Projecten vindt u dé betrouwbare partner voor projectondersteuning in de installatiebranche. Zij stellen zich graag aan u voor.

Lees meer / Bekijk team

Verspuij Techniek

Of u nu op zoek bent naar prefab-oplossingenproducten of de complete uitvoering van uw projecten in de installatiebranche, Verspuij Techniek biedt een uitgebreid scala aan diensten en producten die aansluiten op uw wensen en behoeften.

Bij Verspuij Techniek staat de klant altijd centraal. Ons bevlogen team van ervaren technische specialisten staat voor u klaar om samen met u de meest effectieve oplossingen te bedenken en te realiseren. Onze flexibiliteit en proactieve houding maken het mogelijk om snel te schakelen en oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke situatie.

Meer over Verspuij Techniek
Neem contact op met Verspuij Techniek

Kantoor