VP & VT vieren teamdag!

Donderdag 11 mei 2023

Verspuij Projecten en Verspuij Techniek, twee onlosmakelijk aan elkaar verbonden bedrijven in de branche, kwamen op 11 mei bij elkaar voor een inspirerende vergadering vol nieuwe ideeën en spannende ontmoetingen. De dag werd afgesloten met een heerlijke traktatie voor alle collega's: smakelijke, versgebakken Hollandse frietjes, geserveerd rechtstreeks uit een authentieke frietkraam op het terrein van het bedrijf.

De vergadering bood de gelegenheid voor beide teams om ideeën en expertise uit te wisselen, wat heeft geleid tot een versterkte samenwerking en nieuwe inzichten. De collega's van Verspuij Projecten en Verspuij Techniek toonden hun enthousiasme en betrokkenheid, wat resulteerde in een productieve en positieve bijeenkomst.

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld het verrukkelijke Hollands frietje dat werd aangeboden aan alle aanwezige collega's. Met zijn gulle glimlach en een dikke duim was Gert vooral erg blij met deze traktatie. Het creëerde een informele en gezellige sfeer waarin collega's samenkwamen, genoten van het eten en even konden ontspannen na een vruchtbare vergadering.

Terug naar nieuwsoverzicht