Site construction manager

Eduard
Eduard (de; troubleshooter, doorpakker, auto restaurateur)
Definitie: eerlijk, out of the box denker, integer en praktische teamplayer.

Eduard is lid van het Verspuij Projecten Team omdat hij als snel schakelende troubleshooter het dynamische kwaliteitsteam uitstekend aanvult. ‘Gert en ik kennen elkaar van vorige werkgevers, hebben veel raakvlakken en zijn daardoor altijd in contact gebleven. We hebben, zowel zakelijk als privé, dezelfde visie en instelling. Dat is prettig, de erkenning op gebied van handelsgeest bijvoorbeeld. Maar ook de ‘Je krijgt wat je vraagt’ Verspuij Projecten visie vind ik prettig. Dat is niet altijd vanzelfsprekend in deze branche.’

MOOIE PROJECTEN
‘De renovatie in het Rijksmuseum was een prachtproject. Ik was daar echt een vliegende keep. Van tekening tot uitvoering en van engineering tot veldwerk.  Tegelijkertijd was ik ook die kritische blik, de strenge controleur en het aanspreekpunt.
Het meest uitdagende project van het EMC Rotterdam, het biochemische lab. In eerste instantie was het de boel rechttrekken wat engineering betreft, maar ik werd uiteindelijk hoofduitvoerder en heb de complete afbouw en validatie mee begeleidt. Bij Verspuij Projecten ben ik als allrouder multi-inzetbaar en ik kijk uit naar nog meer mooie projecten en een mooie toekomst als Verspuij Projecten teamlid!