Trainee Engineer

Max

Max (de; werktuigkundige, hondenliefhebber, motorrijder)

Definitie: avontuurlijk, gedreven, gepassioneerd, sociaal en vastberaden.

Ik ben Max Fransman, een werktuigkundige in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe avonturen en uitdagingen. Mijn passie voor techniek en mijn liefde voor avontuur brachten me naar Verspuij Projecten, een bedrijf dat me vanaf het begin intrigeerde.

Een paar jaar terug tijdens mijn studie werktuigbouwkunde, googelde ik Verspuij Projecten. Met de sfeer die de website en socials uitstraalde, voelde meteen een sterke connectie. Gert en ik hebben al die tijd contact gehouden en nu valt alles op zijn plaats. 

De keren dat ik het kantoor van Verspuij heb bezocht, voelde als thuiskomen. De warme sfeer en het enthousiasme van het team hebben me overtuigd dat ik hier op mijn plek ben. Nu ben ik verheugd om deel uit te maken van het Verspuij Projecten Team en mijn passie voor techniek te kunnen uiten.

Ik kan niet wachten om mooie projecten te volbrengen, van ontwerp tot de realisatie van installaties waar ik trots op zal zijn. Mijn gedrevenheid en vastberadenheid zullen me helpen om mijn doelen te bereiken en een waardevolle bijdrage te leveren aan het team.